Over Vivian

Over Vivian

“Mijn doel in dit leven is mensen verder ‘helpen’, het is voor mij het mooiste en fijnste wat er is. Ik schrijf bewust helpen tussen aanhalingstekens, omdat jij het uiteindelijk zelf doet. Ik coach, reik handvatten aan, geef inzichten & antwoorden, laat je voelen en ondersteun je geestelijk, emotioneel, fysiek en energetisch. Dit zet jij om in bewustwording, heling en beweging. Samen gaan we dus aan de slag met jouw vraag/probleem met als doel ervoor te zorgen dat je zelf weer verder kunt.

En hoe doe ik dat? Dat kan op verschillende manieren; door (coaching)gesprekken, oefeningen en/of een lichaamsbehandeling. Het gaat er ook vooral om wat bij jou past en wat goed voelt voor jou. Gelukkig zijn we allemaal uniek en dat maakt het voor mij ook steeds weer bijzonder dit werk te mogen doen.

Ik heb door de jaren heen veel ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van coaching, meditatie, chakra/aura healing, contact met overledenen en spirituele wezens zoals (oa. Engelen, natuurwezens en Totemdieren), edelsteentherapie, klankschalentherapie en bachbloesemtherapie.

In mijn werk word ik dan ook bijgestaan door een team van gidsen, zielen, Engelen, (totem)dieren en natuurwezens. Zij geven waar nodig informatie, richting, raad en energie. En zo staat ook het universum met al wat is, klaar voor jou om jou verder te helpen, op weg naar Health & Happiness.”

Hoe werk ik?

We beginnen met een intake gesprek. In dit gesprek maken we kennis, bespreken we jouw vraag/probleem en vertel ik hoe we hiermee aan de slag kunnen gaan. Als het goed voelt voor jou kunnen we meteen aan de slag of een vervolgafspraak maken. Wil je even laten bezinken? Ook dat is natuurlijk helemaal prima!

Hoeveel sessie zijn er nodig?

Hoe vaak we elkaar zien voor een sessie, verschilt per vraag/probleem en per persoon. Ik kan je daar tijdens de intake meer over vertellen. De workshops en behandelingen zijn zo ingericht dat de aangegeven tijd ruim voldoet.

Kosten

De kosten verschillen per sessie en onderwerp. Een overzicht vind je bij tarieven.

© Copyright - Vivian | kwaaijongens, rebels in oplossingen